Kommersiella fastigheter

Vilka typer av objekt mäklar Spanska Fastighetsfonden?

Spanska Fastighetsfonden mäklar enbart kommersiella fastigheter i Spanien. Främst inom segmenten:

 • Hotell
 • Retail
 • Bostäder
 • Studentbostäder

 

Hur kan Spanska Fastighetsfonden hjälpa dig?

Spanska Fastighetsfonden täcker geografiskt hela spanska marknaden. Från Barcelona i norr till Malaga i söder och från Sevilla i väster till Valencia i öster. Vi tillhandahåller köp- och säljvägledning till svenska investerare som letar efter investeringsmöjligheter inom kommersiella fastigheter i Spanien, 1 till 700 miljoner euro. Vi hjälper våra kunder att köpa enskilda objekt, fastighetsportföljer och kända byggnader. Våra investeringskunder är oftast globala institutionella fonder, privata/statliga fastighetsbolag, investeringsbanker/privata banker, öppna och stängda investeringsfonder, högriskfonder och förmögna privatpersoner.

Tack vare vårt gedigna nätverk av säljare, mäklare, advokater och fastighetsrådgivare tillför vi stort kundvärde vid både köp- och säljsituationer. Detta breda nätverk gör även att vi har ett mycket bra deal flow och som din lokala sourceagent i Spanien agerar vi som en brygga mellan svenska investerare och spanska säljare.

Spanska fastighetsmarknaden bjuder på många möjligheter och i de flesta fall även betydligt bättre avkastningar. Samtidigt fungerar den spanska fastighetsmarknaden väldigt annorlunda jämfört med den svenska. Affärsprocesser och rutiner skiljer sig åt en hel del. Ibland uppstår det även språkliga och kulturella barriärer, vilket kan skapa onödig friktion, i en annars, mycket bra affärsmöjlighet. Det är därför vi finns här. För att underlätta och hjälpa dig att spara både tid och pengar när det kommer till att investera i Spanien.

 

Vår expertis

Våra klienters transaktioner omfattar både kontor, hotell, retail, industri och bostäder. Transaktionerna genomförs över hela Spanien men fokus ligger på Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Marbella, Nerja och andra turisttäta orter längs med Costa del Sol och Costa Blanca. Vår drivkraft och entusiasm för att skapa kundnytta och genomföra transaktioner för våra klienters räkning, ger Spanska Fastighetsfonden en unik position på de svenska och spanska marknaderna.

 • Identifiering av förvärvsobjekt, både på och utanför marknaden
 • Informationsinsamling och sammanställning av material
 • Marknadsanalys
 • Transaktionsstöd
 • Bud/förvärv av fastigheter och bolag
 • Försäljning av fastigheter och bolag
 • Genomförande av försäljningsprocesser

 

Vill ni läsa mer om den spanska fastighetsmarknaden kan ni klicka här. Ni kan se utbudet genom att klicka här. Om ni söker något specifikt som vi ännu inte har listat på hemsidan, kontakta då oss via kontaktformuläret nedan så hjälper vi er. Vi får in nya försäljningsobjekt varje vecka.